skip to Main Content

Het Grootste Werkfestival 2021

Live @ Schouwburg Het Park in Hoorn én online te bezoeken

Het Grootste Werkfestival denkt om! – was het thema van de editie op 23 november 2021. Deze dag stond de krapte en mismatch op de arbeidsmarkt centraal. Om hier iets aan te doen, is anders denken over onderwerpen als werven en opleiden noodzakelijk. Ervaringsdeskundigen kwamen, door middel van zes kennissessies, met verschillende oplossingen voor dit probleem.

Het Grootste Werkfestival OnLive 2020

De vierde editie van Het Grootste Werkfestival stond in het teken van Kansen zien + kansen grijpen. Welke kansen zijn er voor jou als ondernemer met data, hoe ga je om met cybercriminaliteit en is de energietransitie wel interessant voor jou? En hoe pak je die kansen dan? Ondernemers en experts vertelden samen waar kansen zijn en hoe jij voor jouw bedrijf de kansen kan grijpen.

Het Grootste Werkfestival 2019 – Alkmaar

Het derde Grootste Werkfestival vond plaats op donderdag 31 oktober, in De Meent Bauerfeind te Alkmaar. De middag stond geheel in het teken van innovatie. Enkele sprekers waren Alexander Klöpping (Blendle), Jorn de Vries (Flitsmeister) en Marijn Beuker (AZ).

Het Grootste Werkfestival 2018 – Hoorn

Op 29 oktober 2018 was de tweede editie van Het Grootste Werkfestival, in schouwburg Het Park te Hoorn. Het Werkfestival stond in het teken van een expeditie over de arbeidsmarkt, met prikkelende Werksafari’s. Onderdeel van het programma was de eerste editie van de Talkshow NV Noord-Holland Noord, met daarin diverse regionale ondernemers en werkgevers die werden geïnterviewd over de uitdagingen waar zij tegenaan lopen op de arbeidsmarkt.

Het Grootste Werkfestival 2017 – Den Helder

Op maandag 2 oktober 2017 werd het tienjarig bestaan van de Regiowerktop groots gevierd met de eerste editie van Het Grootste Werkfestival, in De Kampanje in Den Helder. Ondernemers, werkgevers en andere geïnteresseerden in het thema Werk Geluk[t] lieten zich inspireren over werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Het interactieve programma werd van inhoud voorzien door onder andere Joris Luyendijk, Erik Scherder, Annemarie van Gaal, Ben Kuiken en Henk Kraaijenhof. Prinses Laurentien vertelde over de Stichting Lezen & Schrijven en haar boek Nog lang en gelukkig.

Back To Top