Ga naar hoofdinhoud

Samen sta je sterker

Op donderdag 13 oktober vond de eerste editie van Het Grootste Werkfestival X NHNEXT plaats. Twee succesvolle evenementen, Het Grootste Werkfestival en NHNEXT Live, die de samenwerking opzochten. Op deze pagina vind je een terugblik van alle eerdere edities van Het Grootste Werkfestival en NHNEXT Live.

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT 2022 – Alkmaar

Het thema van Het Grootste Werkfestival X NHNEXT was Innovatie werkt! Innovatie is onmisbaar voor economie, arbeidsmarkt en onderwijs. Welke kansen innovatie biedt in onze regio, werd op 13 oktober 2022 ontdekt tijdens het event in het AFAS stadion. Aanwezigen ontdekten meer over de toekomst van werken en men verdiepte zich in thema’s als innovatief personeelsbeleid en open innoveren tijdens de deelsessies.

Het Grootste Werkfestival 2021 – Hoorn

Het Grootste Werkfestival denkt om! – was het thema van de editie op 23 november 2021. Deze dag stond de krapte en mismatch op de arbeidsmarkt centraal. Om hier iets aan te doen, is anders denken over onderwerpen als werven en opleiden noodzakelijk. Ervaringsdeskundigen kwamen, door middel van zes kennissessies, met verschillende oplossingen voor dit probleem.

Back To Top