skip to Main Content

DIGITALE (SCHIJN)VEILIGHEID

Stel dat jijzelf de oorzaak bent van een hack? Trends als digitalisering en globalisering zorgen ervoor dat de arbeidsmarkt steeds meer vraagt om weerbare, flexibele en creatieve werknemers. Veilig digitaal werken wordt steeds belangrijker, zeker nu door o.a. Corona steeds meer vanuit huis wordt gewerkt. 80% van de bedrijven heeft inmiddels te maken gehad met een vorm van cybercrime. Maar in praktijk blijken we nog niet goed voorbereid. 1 op 4 werknemers herkent een standaard phishingmail niet en een van de meest gebruikte wachtwoorden is ‘wachtwoord’. We zijn onbewust onbekwaam en daar kunnen we iets aan veranderen.

VEEL PROBLEMEN ZIJN EENVOUDIG TE VOORKOMEN

Maar wat moet je dan doen? Wanneer werk je eigenlijk veilig en wat als het dan toch mis gaat? We nemen je mee langs praktijkverhalen en initiatieven op het gebied van cybersecurity, tonen je de harde cijfers en leren je hoe je veilig werken voor jezelf en je werknemers kunt inrichten.

Na deze inspiratiesessie weet jij hoe je veiliger kunt werken en welke stappen je zou moeten en kunnen zetten om een acceptabel niveau te bereiken. Je gaat van onbewust onbekwaam naar de mogelijkheid om bewust (deels) bekwaam te werken. Daarmee voeg je waarde toe, voor jezelf en voor het merk dat je vertegenwoordigt.

BEKIJK HIER DE KENNISSESSIE

Back To Top