Ga naar hoofdinhoud

Voorzitter Westfriese Bedrijvengroep

Sinds 2016 is Hans voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep. Hij heeft met veel passie en energie gewerkt aan een moderne en vernieuwde vereniging en samen met het bureau en alle betrokkenen invulling gegeven aan ‘Westfriesland op de kaart’ op tal van onderwerpen en beleidsterreinen. Bij de WBG zijn 10 lokale ondernemersvereniging aangesloten, dit zijn ca. 1.000 ondernemers, en diverse Parelbedrijven en Partners zijn betrokken bij deze club. Op dit moment is de WBG druk met de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Hiervoor is een visiedocument opgesteld door de ondernemers en ter inspiratie en motivatie aangeboden aan de verschillende politieke partijen in Westfriesland.

Begin 2022 zullen door de WBG 4 ondernemersdebatten worden georganiseerd. De ambitie van de WBG is groots; Westfriesland First!

In het dagelijks leven is Hans werkzaam bij het familiebedrijf NMK Esbaco in de voedings- middelenindustrie op HN80 in Hoorn en woont hij in Nibbixwoud. Hans is getrouwd en heeft 2 dochters.
Ook is Hans actief geweest in het CDA, hier heeft hij vele functies gehad. In oktober 2021 is bekend geworden dat hij door het CDA-bestuur wordt voorgedragen als partijvoorzitter.
Dit houdt in dat hij hierna zal terugtreden als voorzitter van de WBG.

Zijn kracht ligt vooral in veranderingen binnen organisaties te initiëren, tot stand te brengen en alle betrokkenen hierin mee te krijgen. Hans kenmerkt zich door zijn voortvarende aanpak, besluitvaardigheid, energiek, out of the box denken en sterke communicatieve vaardigheden.

Back To Top