Ga naar hoofdinhoud

BEKIJK HIER DE KENNISSESSIE

AMY VAN DER HAM

Amy van der Ham is ondernemer in hart en nieren. Na het behalen van haar mbo-diploma heeft zij de keuze gemaakt om te gaan ondernemen. Nu – 8 jaar later – is zij de directeur van drie bedrijven: NannyThuis, Kraamzorg Thuis en Amy van der Ham B.V.

Amy zet zich in voor de vmbo’ers en mbo’ers in ons land. Zij vindt het onterecht dat deze leerlingen als laagopgeleid worden bestempeld en probeert o.a door middel van haar boek een statement te maken.

LAURENS OVERTOOM

Laurens Overtoom is ondernemer en jobcoach in ICT vanaf Morgen, daarnaast is hij fotograaf en schrijver.

Bij ICT vanaf Morgen zijn ze in staat om jongeren zonder startkwalificatie een opleiding mee te geven voor Medewerker ICT Support Niveau 2. Praktijkgericht, in je eigen tempo maar wel met theoretische onderbouwing. En aan het eind ontvang je een praktijkverklaring met registratie bij DUO. Dat staat op de je CV.

LJALJA ANDRONOVA

Ljalja Andronova is ambassadrice Open Hiring® voor de regio Noord-Holland Noord. Sinds dit jaar maakt Ljalja de regio vertrouwd met de unieke aanpak Open Hiring®. Als ambassadrice is ze er om werkgevers te enthousiasmeren om de bedrijfsdeuren hiervoor te openen.

Ljalja houdt zich bezig met het creëren van een vangnet, bestaande uit hulporganisaties waar Open Hiring®-werkgevers met eventuele vraagstukken op terug kunnen vallen. Het is een mooie formule die uitgaat van vertrouwen. Het vertrouwen dat werkzoekenden zelf kunnen bepalen of zij het werk aan kunnen, met daar tegenover werknemers die veel vertrouwen hebben in hun werkgever. En dat werkzoekenden dankbaar zijn dat zij de kans krijgen om zichzelf op de werkvloer te bewijzen.

Back To Top