Ga naar hoofdinhoud

BEKIJK HIER DE KENNISSESSIE

JAN NIEUWENBURG

Jan Nieuwenburg is Burgemeester van Hoorn, Lid van het Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en Voorzitter van de Raad van Toezicht van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland. Het RPCNH maakt zich sterk voor de aanpak van criminaliteit tegen het bedrijfsleven met preventieve maatregelen, voorlichting en trainingen. Binnen het RPC werken overheid en ondernemers samen aan een veilige omgeving voor ondernemers, personeel en consumenten. Cybercrime is een onderwerp dat aandacht vraagt, in alle bovengenoemde functies.

ERIK GROOT

Erik Groot is trainer bij het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland en expert in cybersecurity voor het mkb. Als directeur van het Haarlemse Ronin ICT richt hij zich al ruim 25 jaar op het optimaliseren van ICT-toepassingen en processen. De laatste tien jaar is cyberveiligheid daarin een steeds wezenlijker onderdeel geworden. Ondanks dat je technisch zaken kunt afschermen is de mens de zwakke schakel bij het voorkomen van cybercrime. Door drukte en onwetendheid worden fouten gemaakt die vaker dan eens grote gevolgen hebben. Erik deelt graag zijn kennis over bewust veiliger werken en het uitbannen van schijnveiligheid.

MICHAEL VAN DER ZEE

Michael van der Zee leidt het team Applicatie- en Systeembeheerders bij Vomar. Hij is dagelijks bezig met de cybersecurity binnen Vomar. Zijn doel is om Cybersecurity binnen Vomar zo ingericht te hebben dat het voor hackers zo onaantrekkelijk mogelijk is om bij ons iets te proberen.

Back To Top